Halvårsbrev

Halvårsbrev efteråret 2019

Kære Lysthusmedlemmer!
Forhåbentlig har I haft en god sommer, og nu er efterårsprogrammet klart, så vi glæder os til at se jer i Lysthuset i den kommende sæson.
Som sædvanligt starter vi med en fernisering, denne gang med en bronze skulptør og en ”eventyrlig” maler. Så er der Cafe Karoline d. 5. oktober med endnu flere sangere end sidst, og i november vil Anders Erbo fortælle om sit ”liv” med musikken, en spændende aften.
Endnu en fernisering med maleren Oskar Lilholt og en keramiker i oktober. Folkedans, svampetur og julespiseaften er blevet en fast tradition i Lysthuset og er derfor selvfølgelig også med i programmet. Sæt kryds i jeres kalender allerede nu ved de ting, I har lyst til at deltage i, og tilmeld jer gerne i god tid.

Kontingent.
Denne gange skal der betales kontingent, og I kan betale på nettet med giro 01 + 8638497 eller til banken, hvor registreringsnummeret er : 1551 og kontonummeret : 8638497. Husk at nævne hvem I er. Hvis I ikke har netbank, er det også muligt at betale til os, når I kommer til det første arrangement. Kontingentet er 50 kr. for enkeltpersoner og 100 kr. for en husstand.

Mange hilsener og på gensyn i Lysthuset.
Bestyrelsen og Aase og Anders Beck-Rasmussen

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk