Halvårsbrev

Halvårsbrev efteråret 2018

Kære Lysthusvenner

Så er vi igen klar til an ny efterårssæson, og vi håber, at I har haft en dejlig sommer, og glæder os til at se jer til de kommende arrangementer i Lysthuset.

Vi starter midt i september med en dejlig udstilling med smukke keramiske krukker og malede billeder, der har noget papirklipsagtigt over sig – dertil interessant visesang. En stor begivenhed i denne sæson er besøget af de dygtige russiske musikere fra St. Petersborg. Hvis du gerne vil prøve at skrive lidt om dit eget liv, vil forfatteren Ove Pedersen i et foredrag fortælle om, hvordan han kom i gang. Svampetur, folkedans og endnu en fernisering er selvfølgelig også på programmet, og vi slutter sæsonen med den traditionelle julespiseaften med det populære salonorkester ”Wivex Encore”

                                                 Kontingent

Denne gang skal der betales kontingent, og I kan betale på nettet med giro +01+8638497eller til banken, hvor registreringsnummeret er: 1551 og kontonummeret er: 863-8497. Husk at nævne hvem I er. Hvis I ikke har netbank, er det også muligt at betale til os, når i kommer til det første arrangement. Kontingentet er 50 kr. for enkeltpersoner og 100 kr. for en husstand.

Mange hilsener og på gensyn i Lysthuset

Bestyrelsen og Aase og Anders Beck-Rasmussen

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk