Halvårsbrev

Halvårsbrev foråret 2024. Vigtigt at læse.

Kære lysthusmedlemmer.
I ønskes et rigtig godt nytår, og vi er nu klar med forårsprogrammet, som bliver vores sidste sæson i foreningsregi.
Anders og Aase har besluttet at nedlægge foreningen i sommeren 2024, da vi gerne vil have lidt mere tid til andre ting end Lysthuset, der har fyldt mere og mere i vores tilværelse. Arbejdspresset er blevet for stort.
Det har været en fantastisk tid i de 30 år, vi til sommer har haft Lysthuset. Der er kommet spændende mennesker fra både nær og fjern, og det har givet os et utal af unikke oplevelser, som vi er meget taknemmelig for, at vi har kunnet dele med jer. Tak for jeres store opbakning til Lysthuset.
Vi håber, at vi fortsat har energi til at lave nogle arrangementer i Lysthuset, men det bliver ikke så mange, og der kommer ikke mere brev med posten. I steder vil vi gerne skrive til jer på mail, hvis vi laver et arrangement, og hvis vi ikke hører fra jer, regner vi med, at det er i orden. Vi må ikke sælge noget fra cafeen, efter at foreningen lukker. I stedet er der mulighed for selv at medbringe drikkevarer til f.eks. et julearrangement, og vi kan lave såkaldte stuearrangementer, hvor vi ikke må tage entre. I stedet sætter vi en lille boks på disken, hvor man kan give et lille bidrag til lys, varme m.m. , hvis man har lyst.
Vi glæder os meget til at fejre forårssæsonen med jer, hvor der er 2 ferniseringer, dans, en søndag eftermiddag med forhenværende højskoleforstander Jesper Moesbøl, som fortæller om den nye højskolesangbog, og vi synger nogle af sangene, foredrag om akupunktur og ikke mindst 30 års jubilæet, som bliver en festdag. Hvis nogen af jer i den forbindelse skulle have lyst til at bage en kage, vil vi meget gerne høre fra jer.
Mange hilsener og på gensyn i Lysthuset
Aase og Anders / bestyrelsen .

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk