Halvårsbrev

Halvårsbrev efteråret 2020

Kære medlemmer af Lysthuset.

Så er Lysthuset tilbage med det nye efterårsprogram. Det har vi glædet os til.

Vi håber, at I er kommet igennem den lidt svære corona tid med et godt helbred og fornyet livskraft til at komme ud og opleve og være sammen, selvfølgelig med de gældende regler for sikkerhedsmæssig afstand etc. Det vil vi være meget opmærksom på i det kommende efterår. Derfor beder vi jer om at tilmelde jer til alle arrangementerne gerne i god tid, så I er sikre på at få plads samtidig med, at vi kan sørge for, at de gældende regler overholdes.

To ferniseringer med dygtige kunstnere (maleri, bronze og keramik) er på programmet og dertil dejlig viseunderholdning. Unge russiske musikere var med i efterårsprogrammet, men på grund af Covid19, har vi udsat det til foråret, og vi laver i stedet en lørdagsmatine, hvor vi hører jazz, visesang, oplæsning af H.C.Andersen, og I selv er på banen med Kaj Normann Andersen sange. Det bliver en rigtig dejlig eftermiddag. En udflugt til Vestjyllands Højskole for at opleve meningsfulde haver og besøge Arne Haugen Sørensen museet er også på programmet, og så slutter vi jo som altid med den populære julespiseaften, hvor vi ved tilmeldingen er klar på, om vi kan lave ”tag selv bord” som sædvanlig, eller vi skal medbringe vores egen tallerken med lækkerier. En anden mulighed er også, at vi kan tilbyde en juletallerken udefra, hvis man har lyst.

For første gang i Lysthusets historie ligger svampeturen d. 5.september og således før den første fernisering, som vi er klar til d. 12.september, og d.14 september starter folkedansen, hvor vi holder lidt mere afstand, end vi plejer.

Skulle det ske, at et arrangement bliver aflyst på grund af Covid19 situationen skriver vi det på hjemmesiden, og I får det at vide ved tilmeldingen.

Kontingent.

Denne gang skal der betales kontingent, og I kan betale på nettet med giro 01 og kontonummeret : 8638497 eller til banken, hvor registreringsnummeret  er: 1551 og kontonummeret: 8638497. Husk at nævne hvem I er. Hvis I ikke har netbank, er det også muligt at betale til os, når I kommer til det første arrangement. Kontingentet er 50 kr. for enkeltpersoner og 100 kr. for en husstand.

Mange hilsener og på gensyn i Lysthuset

Bestyrelsen/Aase og Anders.

 

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk