Halvårsbrev

Halvårsbrev efteråret 2022

Kære medlemmer af Lysthuset. Så er vi klar med det nye efterårsprogram, og vi håber, at I har haft en dejlig sommer. Som altid starter vi med en fernisering, og derefter er det så Cafe Karoline, vores populære visecabaret, der er på programmet fredag d.  7. oktober. Det glæder vi os til.

Lørdag d. 5. november vil Anders give jer mulighed for sammen med børn eller børnebørn at være kreative i opbygningen af kuglebaner i karton. Kurset varer fra kl 10-16.

Folkedans, svampetur og endnu en fernisering er også på programmet, og vi slutter d.18. november med den traditionelle julespiseaften, hvor vi alle bidrager med en ret til det fælles tagselvbord. Sæt kryds i kalenderen allerede nu ved de ting, I gerne vil deltage i, og så glæder vi os til at se jer.

Denne gang skal der betales kontingent, og I kan betale til banken, hvor registreringsnummeret er 1551 og kontonummeret er 8638497. Husk at nævne hvem I er. Det er også muligt, at betale til os, når I kommer til det første arrangement, hvis I ikke har netbank.

Kontingentet er 50 kr. for enkeltpersoner og 100 kr. for en husstand.

Vi glæder os til at se jer i Lysthuset i den nye sæson.

Mange hilsener fra Bestyrelsen og Aase og Anders.

 

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk