Halvårsbrev

Halvårsbrev efteråret 2021

Kære”Lysthusets Venner”

Det er med stor glæde og optimisme, at vi byder velkommen til den nye efterårssæson 2021 i Lysthuset.

Dejligt at vi nu er vaccinerede og derfor frit kan deltage i alle de kulturelle arrangementer, vi ønsker.

Som der står i programmet vil vi lige bede jer om at tilmelde jer til arrangementerne også ferniseringerne, så vi er sikre på, at der er plads ud fra de gældende regler.

Ved den første fernisering udstiller bl.a. en lokal kunstner med store farverige malerier og en grenkunstner fra Vejle. Generalforsamlingen, der ikke kunne holdes i marts måned, holder vi d. 28. september med Birgit Kimer, der fortæller om en sejltur langs den norske kyst. En Jazzaften med ”Barrelhouse” og visevenner fra Aarhus er også på programmet. Noget helt nyt er et origamikursus i november for både børn, børnebørn og voksne. Julespiseaftenen er selvfølgelig med på programmet og også svampeturen, folkedansen og endnu en fernisering i oktober med dygtige kunstnere og visesangere fra Kolding.

Vi glæder os til at se jer alle.

Kontingent.

Denne gang skal der betales kontingent, og I kan betale på nettet med giro 01 Kontonummeret er: 8638497 eller til vores bank med registreringsnummer: 1551 og kontonummer: 8638497. Husk at nævne hvem I er. Hvis I ikke har netbank, er det også muligt at betale til os, når I kommer til det første arrangement. Kontingentet er 50 kr. for enkeltpersoner  og 100 kr. for en husstand.

Mange hilsener og på gensyn i Lysthuset

Bestyrelsen/Aase og Anders.

 

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk