Halvårsbrev

Halvårsbrev efteråret 2023

Kære Lysthusets medlemmer.

Sommeren går på hæld, og vi er klar med det nye efterårsprogram, som vi glæder os til at præsentere for jer. Vi starter som altid ud med en fernisering, hvor en lokal maler fra Ry og en keramiker fra Silkeborg udstiller. Dertil kommer musikunderholdning med inciterende klezmer musik.

Et arrangement, som vi også glæder os til at dele med jer, er en viseaften d. 29.september med de dygtige visesangere fra Aarhus Visevenner. Så er der selvfølgelig julespiseaftenen, som vi ikke kan undvære og folkedans, svampetur og endnu en fernisering med en franskfødt skulptør og en maler, der sidst fik et billede antaget på den censurerede udstilling her i det midtjyske. Musikken er denne gang med jazzduoen ”Henad”.

Denne gang skal der betales kontingent, da vores kalenderår går fra august til august. Vi startede jo d. 20. august 1994, og har således til næste år i 2024 tredive års jubilæum, som vi glæder os til at fejre sammen med jer d. 5. maj. Sæt kryds i kalenderen.

Kontingentet er 50 kr for enkelt personer og 100 kr for en husstand.

I kan betale med giro 01 og kontonummeret: 8638497 eller til banken hvor registreringsnummeret er 1551 og kontonummeret er 8638497. Husk at nævne hvem I er. Hvis i ikke har netbank, er et også muligt at betale til os, når I kommer til det første arrangement.

Mange hilsener og på gensyn i Lysthuset

Bestyrelsen, Aase og Anders.

 
Du er her: ForsidePresseHalvårsbrev
www.lysthusetnrvissing.dk